Thursday, April 30, 2020

Vappu rullaillen

... Ja rallatellen rattaissa. Internet hakutulosten perustella vuoden turhake, omilla jaloilla tai pois päiviltä, itsekkyyttä, lellimistä, laiskuutta ja kaikenlaisia mielipiteitä riittää. Myös niitä positiivisia, joissa mainitaan sairaus ja vanheneminen.

Alvar on kuntoutunut mallikkaasti reilun kuukauden takaisesta kohtauksesta. Lähialueen ulkoilupaikkohin ja metsäretkille on kuljettu autolla, kävelty hitaan varmasti pieniä lenkkejä. Samalla on pistäydytty tutkailemassa koirapuiston aidan takaa koirakavereiden touhuja ja muutaman kerran pistäydyttiin myös sisäpuolelle aitausta - turvallisesti yksin. Ideana on ollut päästä kävelemään vapaana, ihan itsenäisesti.

Kotikaduilla tallailu on aiheuttanut paljon kannustusta, erityisesti vanhemmalta ikäpolvelta. Ja sattuipa matkan varrelle myös yksi nuori aikuinen, jota nauratti Alvarin poikkeava kävelytyyli. Se on totta, että pari viikkoa sitten motorinen toiminta muistutti haparoivaa "juopon kävelyä". Nauru on inhimmillistä, mutta erityisesti ystävälliset toivotukset ja mukavat etäältä käydyt keskustelut ovat lämmittäneet mieltä kovasti. Samaa sairautta podetaan myös ihmisten keskuudessa ja tästä syystä tietämys taudinkuvasta onkin ollut monella tiedossa.



No niin... Tuleva, paikallinen "hurumuija" nostaa Alvarin rattaisiin ja lähdetään liikenteeseen. Ja tiedä vaikka Alvarista tulisi tämän myötä maailman laiskin koira.

Valloittavaa vappua toivotellen.



2 comments:

Sofia said...

Mukavaa vappua ja kärryttelyjä! Lupaan vilkuttaa iloisesti, jos satun bongaamaan Alvarin ja uuden menopelin!

Alvarin omistaja said...

Kiitos. Me vilkultellaan takaisin!

Kärrykoira ja hurumuija teemaan näyttää sopivan myös - hymyillään kun törmätään :D