Friday, June 12, 2020

Liikekannalla

Viime päivien lämpö ja aurinko on saanut Alvarin innostumaan entisestään lähtemään liikenteeseen - niinpä kevään aikana menetettyjä ulkoiluja on kurottu urakalla kiinni.

Heti aamuvarhaisella hurautettiin autolla suosikkipaikkaan, jossa saa tallustaa mukavanpituisen lenkin lähes omassa yksinäisyydessä, pysähdellä kaikessa rauhassa, pyöriä pöpelikössä ja olla välittämättä ajoittaisista sivuharha-askeleista. Matkan varrella istahdettiin kaislikon reunaan aamiaiselle ja kerättiin voimia paluumatkalle. Lämpötila oli Alvarin näkökulmasta selkeästi täydellinen, mutta omistaja varautui mereltä käyvään tuuleen untuvaliivillä.

Ympäristön hiljaisuus helli kukonlaulunaikaan heränneiden korvia ja mieltä.


Kuva. Perjantaita ja edessä olevaa viikonloppua juhlistettiin vaalenapunaisilla pioneilla.

Illalla käveltiin läheiseen saareen, joka oli täyttynyt riemukkaista perjantain viettäjistä. Nurmikot oli päällystetty piknikpeitoilla, ilmassa leijui grillimakkaran tuttu tuoksu ja kuohuviinipuollojen poksahtelevat korkit kielivät juomatarjoiluista. Railakas puheensorina kävi kilpailua mustarastaiden kesäisen laulun kanssa.

Saaressa piti ehtiä käydä läpi kolme koirapuistoa ja noin tuhat pensaikkoa/ruohontupsua/kiveä. Näiden lisäksi tuli pysyä kartalla mahdollisista tutuista ja tuntemattomista vastaantulijoista ja tietysti huolehtia siitä, että reviiri pysyy omissa nimissä. Check, check, check...


Kuva. Alvar nautti ilta-auringon lempeästä lämmöstä ja ehti kiireiltään poseeraamaan myös kameralle..

Kesäistä viikonloppua toivottaen.

No comments: