Saturday, March 14, 2020

Herra ruususen uni

Lähes neljä pitkää ja synkkää kuukautta takana. Alvar on toipunut marraskuisesta takaiskusta hyvin ja elämä alkaa asettua pikku hiljaa entisiin uomiinsa. Omistaja ja kouluttaja ovat palanneet ihan mielellään vuosien saatossa muotoutunesiin rooleihinsa.

Tällä viikolla päällimämisinä asioina ovat olleet syöminen, herkuttelu ja leikkiminen. Yhtään ateriaa ei ole jäänyt välistä, kaikki ruokalistan vaihtoehdot ovat menneet kuin kuumille kiville eli mitään ei ole päätynyt biojätteeseen. Toisaalta pääruoan innokas santsaaminen on tuottanut pientä päänvaivaa jälkiruoan suhteen. Suosikkiherkkua, tuttavallisemmin patukkaa (kuvassa) ei luonnollisestikaan kannata jättää ottamatta, mutta kun vatsa ei vaan enää vedä. Alvarin kehittelemä ratkaisu ongelmaan piilee kotilenkkeilyssä - tunnin letkeän tepastelun jälkeen kaikki on jo toisin. Ja jälkiruokaakin sopii santsata.



Lelukorin sisältöä on käyty yhdessä läpi noin 60 kertaa, siinä sivussa on vieritelty palloa ja välillä imuroitu selkävilloja.



Alvarin vireystaso on noussut samassa käyrässä ruoan sisältämän energian kanssa ja hyvä niin. Välipalaa - tassu pystyyn!

No comments: